Skip links

Onze oplossing uw succes!

Onze oplossing –
uw succes

Bij elk project kunt u rekenen op een hecht team van technische experts die er samen voor gaan. Trots maken wij van elk project iets bijzonders vanuit onze kennis en kunde in de techniek. Samen gaan wij voor dé perfecte aanpak die werkt voor u. En hier mag u altijd op rekenen…

WKO Installaties

WKO staat voor Warme- en Koude Opslag en is een techniek om energie in de vorm van warmte of koude op te slaan in de bodem om later weer te kunnen gebruiken. Zo kan een gebouw in de winter worden verwarmd met de warmte-energie van de afgelopen zomer, en vice versa voor koude-energie in de zomer. Wij kunnen u adviseren welke type WKO installatie het beste aansluit bij uw wensen.

Kabelboom

Door uw kabelinstallatie door ons te laten voorbereiden zorgen wij voor een eenvoudig te gebruiken en tijdsbesparende oplossing op de bouw. In plaats van het trekken van alle individuele kabels voorzien wij in een samengesteld product waarbij de boom slechts uitgerold hoeft te worden op locatie. Wilt u weten wat onze kabelboomoplossing voor u kan betekenen? Neem dan contact op en laat u verassen! 

Vlakband

Met onze geprefabriceerde vlakbanden kunt u snel en efficiënt installaties aanleggen. Door slim geplaatste aftakstukken kan uw elektrische installatie stekkerbaar worden gemaakt voor elke situatie, groot en klein. Uw installatie kan sneller worden geplaatst, blijft overzichtelijk en is bovendien modulair. Benieuwd hoe vlakband u succesvol kan maken? Laat ons u overtuigen!

Meer weten? Neem contact op
Return to top of page