Ga naar hoofdinhoud

Elektrificatie

De energietransitie vraagt om werken met hogere vermogens

Bij Kersten richten we ons vooral op midden- en laagspanning. Ons doel is om die brug te slaan tussen technische expertise, de wens van onze klanten en de daadwerkelijke behoeften van onze samenleving. Door ons te richten op goed energiebeheer, pakken we gezamenlijk de netcongestie aan. De veiligheid en juiste certificering van onze mensen staan voorop.  

Energie voor mobiliteit

Om elektrificatie concreet te maken: we werken met partners aan grote mobiliteits- vraagstukken. De grootstedelijke emissievrije zones faciliteren is een opgave waar we ons dagelijks over buigen. De elektrificatie van (vracht)vervoer, letterlijk de bedrijvigheid op energie. Zo bedenken we slimme laadinfra-oplossingen, compactstations, laadpleinen en energieopslagsystemen. Maar we doen meer, veel meer, omwille van die energiebalans voor iedereen. 

Energietransitie? Elektrificatie is essentieel

De overgang naar een elektrisch gedreven Nederland is een essentiële stap in de energietransitie. Het vraagt om inzicht in knelpunten, aanpak en beleid aangedreven door de huidige wet- en regelgeving. We gebruiken meer elektrische energie en dan is het vinden van de juiste balans belangrijk. Het betekent dat we ook werken aan het oplossen van de netcongestie door het slim beheren van energie. 

Roy Hendriksen
Sales manager 

Meer informatie over elektrificatie?
Laat Roy contact met u opnemen.

Onze specialismen

We bieden een complete oplossing, clusteren onze kennis en ervaring. Samen maken we de energietransitie waar!