Ga naar hoofdinhoud

Energie & Congestie

Vraag en aanbod in balans

Ons doel? Vraag en aanbod van energie in balans te brengen. We zorgen voor een betrouwbare en duurzame energievoorziening. Slim beheer van een vermogenspool maakt het mogelijk om energie op te slaan wanneer het aanbod hoog is en de vraag laag. Deze opgeslagen energie maken we vrij zodra de vraag toeneemt of het aanbod afneemt. Zo schaven we de pieken in het energieverbruik af. Zo transformeren we flexibele energie naar een vermogenspool want... duurzame energie rendeert. Energieverbruik op zijn best. 

Slim samenwerken

Duurzaam werken betekent elkaars vaardigheden versterken. In de praktijk zien we vaak dat elektrotechnische en werktuigbouwkundige teams los van elkaar werken, dat is zonde. Knelpunten als congestie ontwrichten, daarom versnellen we bij Kersten innovatie en stimuleren we samenwerken.

Elke dag op zoek naar beter

Er gaat geen dag voorbij waarop we denken: hoe kan het slimmer? We zien dat energiemanagement en optimalisatie hand-in-hand gaan. Er is op het gebied van duurzaam verbruik veel te winnen, energie kan renderen. Onze B&O-projecten schenken aandacht aan slim voorspellen, sturen en beheren van energie en assets. Een KSI-stappenplan helpt om verbruikspatronen te ontdekken, updates te implementeren en vergroot het gebruikersgemak.  

Bernard Gijsberts
Technisch directeur

Energiemanagement en sturing past in één software pakket. Meer weten? Laat Bernard contact met u opnemen.

Onze specialismen

We bieden een complete oplossing, clusteren onze kennis en ervaring. Samen maken we de energietransitie waar!