Skip links

Wij helpen u succesvoller te zijn

Met Kersten Techniek haalt u een gedegen technische partner in huis. Wij zijn onderdeel van Kersten Technische Bedrijven en dat betekent dat u op de inzet van ons hele team kunt rekenen. In totaal werken er dagelijks meer dan 200 vakmensen voor Kersten. Dankzij onze grootte kunnen we dynamisch, flexibel én professioneel opereren.
Bij Kersten hebben we alles in huis om opdrachtgevers succesvol verder te brengen. Van 3D scannen, modelleren, engineeren, prefab productie, technische installatie tot service en onderhoud toe. Dankzij de synergie en samenwerking binnen onze organisatie zorgen we bij u voor een vloeiend proces.

Door techniek en vakmanschap

De proceskant én de menskant gaan bij ons hand in hand. Het zijn onze mensen die uiteindelijk het verschil maken. Door wat ze technisch kunnen en door hoe ze samenwerken. Natuurlijk zijn we technisch; we zitten zelfs aan de dynamische kant van techniek. We zijn gek op innovaties en nieuwe ontwikkelingen. We zijn ondernemend, ambitieus en lopen graag voorop. Zo blijven we onszelf steeds uitdagen en onze processen slim verbeteren. En dat merkt u als opdrachtgever meteen al bij de aanpak van uw project.

Onze collega's

Kersten Techniek is onderdeel van Kersten Technische Bedrijven. Deze holding heeft alles in huis om opdrachtgevers succesvol verder te brengen. Van 3D scannen, modelleren, engineeren, prefab productie, technische installatie tot service en onderhoud toe.

Dankzij de synergie en samenwerking met onze collega’s van de andere BV’s zorgen we voor een vloeiende keten, een flow met meerwaarde.

Welkom in een wereld
die nooit stilstaat,
die bruist van de energie
en bol staat van innovaties,
techniek die doet wat het moet doen,
en vakmensen die het verschil maken.

Welkom in de wereld van Kersten

Aandacht voor
Kersten Technisch College

Bij Kersten stellen we hoge eisen aan de kwali­teit van ons werk. En we geven daarom ook les op het niveau waarop we willen dat de mon­teurs werken. Met een eigen Kersten Technisch College springen we in op de behoefte die onze monteurs hebben. Zo zorgen we er op maat voor dat ze kunnen rekenen op up-to-date lesstof en een optimale aansluiting op de praktijk bij onze opdrachtgevers.

Return to top of page