Ga naar hoofdinhoud

Onze enige strijd is tegen de tijd

Fossielvrij in 2050

We zien het als onze missie om samen met anderen duurzame installaties te realiseren voor een fossielvrij Nederland in 2050. En liefst nog eerder. Dit doen we met de beste mensen en de beste technieken. Bij Kersten Technische Bedrijven werken rond de 180 mensen die samen elke dag werken aan onze duurzame missie. Dat werk doen ze nooit alleen, maar altijd in samenwerking. 

We stimuleren koploperschap en innovatieve en creatieve ideeën. We geven mensen volop de mogelijkheid de kennis op hun vakgebied steeds te verdiepen of te verbreden. Geen project doen wij zonder de vraag: hoe kan het slimmer? Zo komen onze mensen tot de beste duurzame ideeën en oplossingen.

Grootschalige elektrificatie en warmtetransitie.

De visie van Kersten Techniek is dat een fossielvrije toekomst draait om grootschalige elektrificatie en warmtetransitie. Voor elektrificatie moeten zonnepanelen, windmolens en laadpalen op het net aangesloten worden, en congestie worden opgelost. En voor de warmtetransitie is de bouw van complexe duurzame installaties nodig met aanvullend de monitoring van energieprestaties. Dit kan niet zonder hoogwaardige technische kennis op het gebied van elektrotechniek en werktuigbouwkunde en technisch beheer.

Harold Hafkamp
Commercieel directeur

Heeft u vragen of wilt u eens in gesprek?
Laat Harold contact met u opnemen.

Duurzame doelen

Nederland doet ook mee in internationaal verband om de uitstoot van broeikasgassen terug te brengen. Het verduurzamen van de energievoorziening is geformuleerd in doel 7 van de 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Daar staat dat iedereen toegang moet hebben tot betaalbare en duurzame energie. Met onze duurzame installaties, hoogwaardige engineering, uitgekiende realisatie en deskundig beheer dragen wij ons steentje bij. 

Energietransitie versnellen

Het klimaatdoel voor 2030 is om in Nederland 49% minder CO2- uit te stoten. Dat heeft gevolgen voor bedrijven, gebouwen en de mobiele infrastructuur. Wat ons betreft: hoe eerder we van het gebruik van fossiele brandstof af zijn, hoe beter. De technologie is er, het komt nu aan op actie.  Wij nemen anderen graag mee in het proces van CO2-reductie en weten hoe dat kan zonder veel overlast. BIM-ontwerp, slimme engineering en prefabricage versnellen ons installatieproces.  

Harold Hafkamp
Commercieel directeur

Heeft u vragen of wilt u eens in gesprek?
Laat Harold contact met u opnemen.

Onze specialismen

We bieden een complete oplossing, clusteren onze kennis en ervaring. Samen maken we de energietransitie waar!

Artikelen & nieuws