Ga naar hoofdinhoud

Warmtetransitie

Warmteproductie? De omgeving is leidend

Slimme oplossingen stellen ons in staat efficiënt om te gaan met natuurlijke bronnen. Zo verminderen we de milieu impact en bieden we mensen een beter perspectief op een duurzame en veerkrachtige leefomgeving. Dat is uitdagend werk en altijd verrassend. Onze aanpak daarbij verandert nooit: de omgeving is leidend. 

Energie efficiëntie

Vastberaden werken we vanuit verschillende werktuigbouwkundige toepassingen om de energiebehoefte terug te dringen. Ons vak levert de essentiële onderdelen voor: comfort, energie-efficiëntie en duurzaamheid. Daarbij gebruiken we natuurlijke energiebronnen. Precisie, vakbekwaamheid, omgevings- bewustzijn en communicatie zijn binnen deze processen van onschatbare waarde. 

Slimmer verwarmen

Collectieve energiesystemen zorgen voor de juiste balans tussen warmte en koude door de inzet van lucht-warmtepompen. Deze oplossingen ontstaan uit de mogelijkheden die de directe omgeving biedt. Zo levert Kersten een waardevolle bijdrage aan de warmtetransitie. Samen met klanten werken we iedere dag aan oplossingen voor een slimmer verwarmde wereld. 

Harold Hafkamp
Commercieel directeur

Heeft u vragen of wilt u eens in gesprek?
Laat Harold contact met u opnemen.

Onze specialismen

We bieden een complete oplossing, clusteren onze kennis en ervaring. Samen maken we de energietransitie waar!