Ga naar hoofdinhoud

Warmtetransitie

Warmtetransitie versnellen

Van het gas af is een omvangrijke opgave voor ons land. Alle woningen, kantoren, ziekenhuizen en winkels voorzien van een fossielvrije oplossing vraagt veel installatietechnische kennis en capaciteit.  Wij hebben die kennis, vaardigheden en talenten in huis voor het modelleren, installeren en beheren van collectieve WKO-systemen en lucht-watersystemen. Zo kunnen we samen de warmtetransitie versnellen.  

De beste technische oplossing

In deze nieuwe markt van collectieve fossielvrije oplossingen moet nog veel bedacht worden. Er zijn geen kant en klare systemen, elke situatie vraagt weer iets anders. Samen met de klant bedenken wij graag de beste technische oplossing, passend voor de duurzame warmtebehoefte van het project. Daar komt vaak creatief puzzelwerk bij kijken en dingen doen die niemand nog heeft gedaan. Als vooruitstrevende, op innovatie gerichte partij voelen wij ons thuis in de rol van koploper. Als iets moeilijk te realiseren lijkt, zien wij altijd mogelijkheden.

Slim samenwerken in de hele keten

De warmtetransitie gaat voor ons om de vraag hoe we van traditioneel installeren komen naar een methode waarbij alle schakels heel slim samenwerken. Zorgen dat er een uitwisseling is, waarbij we leren van elkaars fouten en ook van de handige oplossingen die wij en anderen bedenken. We willen graag opdrachtgevers en partners versterken en dat zij op hun beurt ons versterken. En ondertussen blijft ieder voor zich doen waar hij goed in is. Dan doen we het echt samen. 

Op zoek naar een technische innovator?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Verkorten doorlooptijd en goede communicatie

Een installatie vervangen geeft altijd overlast voor degenen die er werken of wonen. Deze overlast beperken we tot het minimum. Dankzij onze jarenlange ervaring met het renoveren en verbouwen van winkelpanden en winkelcentra weten we precies wat daarvoor nodig is. Wij zorgen voor goede (bewoners)communicatie en heldere afspraken. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Ook belangrijk: hoe korter de doorlooptijd, hoe beter. Door te ontwerpen in BIM en de data slim te gebruiken zorgen wij voor een korte montagetijd op locatie.