Ga naar hoofdinhoud

Een succesvolle overbrugging tussen Nederland en het VK

Verenigd in energie!

Samen komen we verder

Eind 2027 zal er elke 60 kilometer een laadpaal staan langs alle Europese snelwegen. Het ambitieniveau ligt hoog, zo blijkt uit het voorlopige akkoord van De Europese Commissie, het Europees Parlement en vertegenwoordigers van de lidstaten. Deze en andere afspraken vormen een belangrijke basis voor het toenemend aantal elektrische vervoersmiddelen en de vergroting van hun actieradius.

Axel Sol, Senior Sales Engineer bij Kersten Techniek

"Dit is weer een mooie stap richting een duurzaam en onafhankelijk Europa."

De uitbreiding van windparken op de Noordzee is cruciaal voor de overgang van fossiele naar duurzame energie. Landen kunnen door gezamenlijke investeringen in een goede infrastructuur kosten besparen en elektriciteit uitwisselen. Bij Kersten Techniek zijn we enorm enthousiast over deze ontwikkelingen en we kijken ernaar uit om een bijdrage te leveren aan de overgang naar duurzame energie.

 

Axel Sol, Sales Engineer bij Kersten Techniek zegt hierover:

" Dit is weer een mooie stap richting een duurzaam en onafhankelijk Europa. Waar pieken momenteel worden opgevangen met aardgas kan dit straks met maar liefst 2 gigawatt aan kernenergie uit Engeland. "

Whitepaper netcongestie

Een verbeterende infrastructuur en het delen van stroom zijn cruciaal. Zeker in tijden van netcongestie, hierover schreven we eerder een whitepaper.

Lees hier de whitepaper.

Contact

Geïnspireerd geraakt door dit verhaal? Neem dan contact op, wij vertellen graag meer.