Ga naar hoofdinhoud

Veiligheid & Compliance

Daar waar duurzaam werken ook veilig werken betekent

Veilig en duurzaam werken zijn bewuste processen. Zo staan we regelmatig stil bij de risico's. Dit is een breed palet waarbij het gaat om collega's maar ook over het maatschappelijk belang.

Vol vertrouwen, veilig werken

Onze bedrijfscultuur heeft hoge veiligheids- en kwaliteitsstandaarden, waarmee we vol vertrouwen werken aan een gezonde toekomst. Een zelf ontwikkelde veilig werken-app zorgt daarbij voor risicobewuste collega’s. We spreken elkaar en anderen ook aan op onveilig werken. Kersten ziet gezond en veilig werken als gedeelde verantwoordelijkheid waarbij het niet alleen gaat om het volgen van de regels maar juist om het creëren van een veilige en duurzame toekomst voor iedereen.  

Het stopt nooit

Door blijvend te voldoen aan wet- en regelgeving en de veiligheidsnormen kunnen we duurzame oplossingen omarmen, en blijft de installatietechniek een veilige, milieuvriendelijke sector met de oplossingen voor morgen.

Onze certificaten

Via de knop hiernaast kunt u al onze certificeringen bekijken. Heeft u vragen over een specifieke certificering? Twijfel niet en neem contact op met onze QHSE manager Rob van Leeuwen.

Rob van Leeuwen
QHSE Manager

Veiligheid is voorop lopen in de transitie, wilt u hier meer over weten? Laat Rob contact met u opnemen.

Onze specialismen

We bieden een complete oplossing, clusteren onze kennis en ervaring. Samen maken we de energietransitie waar!