Ga naar hoofdinhoud

Onze demo in Elst

Sjimmie Martens, Manager Marketing en Communicatie bij Kersten.

"Je eigen pand als demo, de ruimte voor innovatie"

Ons eigen pand op de Archimedesweg 2 in Elst wordt beschouwd als een indrukwekkend demoproject voor onszelf als voor onze klanten. Met een opentuin, veel groen en indrukwekkende kleuren hebben wij een prachtig pand. Bij Kersten streven we ernaar om al onze nieuwste technologieƫn en innovatieve ideeƫn in de praktijk te brengen. Met dit pand als het testlaboratorium, streven we naar de slimste oplossingen. Deze moeten niet alleen efficiƫntie en comfort bieden, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Onze inzet voor duurzaamheid begint bij de bron, en dat is ons eigen pand. We werken hard aan het implementeren van milieuvriendelijke en energie-efficiƫnte systemen, zoals zonne-energie, geavanceerde laadinfrastructuur en slimme gebouwbeheersystemen. Dit project is niet alleen een weerspiegeling van onze toewijding aan innovatie, maar ook van onze vastberadenheid om een positieve impact te hebben op het milieu en een duurzamere toekomst te creƫren.

Samenwerken is de sleutel.

Samen met onze partners zetten we ons actief in voor de energietransitie, die zowel de warmtetransitie als elektrificatie omvat, waarbij samenwerking centraal staat als de sleutelfactor voor succes. Een tastbaar voorbeeld van deze samenwerking is te zien in de laadpalen van Floading, die een cruciale rol spelen bij het optimaliseren van onze energievoorziening. Deze laadpalen maken loadbalancing mogelijk, waardoor we onze energiebronnen veel efficiƫnter kunnen beheren en coƶrdineren, wat essentieel is om de energietransitie naar een duurzamere toekomst te realiseren.

De ecologische voetafdruk.

Onze inzet voor de energietransitie gaat veel verder dan alleen zonnepanelen en geavanceerde laadpalen. We blijven innoveren en nemen actieve maatregelen om onze ecologische voetafdruk te verminderen. Een van onze laatste initiatieven omvat het slim aansluiten van onze accupakketten, waardoor we in staat zijn peak shavin te realiseren en een meer stabiele energievoorziening te bieden.

Maar onze toewijding aan duurzaamheid gaat niet alleen over energie; we richten ons ook op onze omgang met materialen, zoals papier en verpakkingen, om ervoor te zorgen dat we onze impact op het milieu tot een minimum beperken en een duurzamere toekomst bevorderen.

Contact

GeĆÆnspireerd geraakt door dit verhaal? Neem dan contact op, wij vertellen graag meer.