Ga naar hoofdinhoud

Laadinfra & Opslag

Specialist in elektrische infrastructuur

Van huis uit hebben wij veel ervaring met het ontwerpen en realiseren van de infrastructuur voor elektriciteits- en verlichtingssystemen in winkels en commerciële panden. We maken en leggen bekabeling vanaf transformatoraansluitingen naar omvormers en verdeel- en regelkasten voor technische installaties en apparatuur met vermogens hoger dan 400 ampère.

De elektrificatie

Vanwege de elektrificatie zijn we ons meer en meer gaan toeleggen op het gebied tussen ondergrondse en bovengrondse netwerkinfra, tussen hoog- en laagspanning. Voor de aansluiting van onder meer energiecentrales, WKO-installaties, laadpalen en zonnepanelen.  

De mobiliteit

We werken met partners aan grote mobiliteitsvraagstukken. De grootstedelijke emissievrijzones faciliteren is een opgave waar we ons dagelijks over buigen. De elektrificatie van (vracht)vervoer, letterlijk de bedrijvigheid op energie. Zo bedenken we slimme laadinfra-oplossingen, compactstations, laadpleinen en energieopslagsystemen. Maar we doen meer, veel meer, omwille van die energiebalans voor iedereen. 

Roy Hendriksen
Sales manager 

Meer informatie over middenspanning?
Laat Roy contact met u opnemen.

Onze specialismen

We bieden een complete oplossing, clusteren onze kennis en ervaring. Samen maken we de energietransitie waar!