Ga naar hoofdinhoud

Collectief energiesysteem

Warmtetransitie

Van het gas af is een omvangrijke opgave voor ons land. Alle woningen, kantoren, ziekenhuizen en winkels voorzien van een fossielvrije oplossing vraagt veel installatietechnische kennis en capaciteit.  Wij hebben die kennis, vaardigheden en talenten in huis voor het modelleren, installeren en beheren van collectieve WKO-systemen en lucht-watersystemen. Zo kunnen we samen de warmtetransitie versnellen.  

De beste technische oplossing

In de markt van collectieve fossielvrije oplossingen vindt nog altijd veel ontwikkeling plaats. Er zijn geen kant en klare systemen, elke situatie vraagt weer iets anders. Samen met de klant bedenken wij graag de beste technische oplossing, passend voor de duurzame warmtebehoefte van het project. Daar komt vaak creatief puzzelwerk bij kijken en dingen doen die niemand nog heeft gedaan. Als vooruitstrevende, op innovatie gerichte partij voelen wij ons thuis in de rol van koploper. Als iets moeilijk te realiseren lijkt, zien wij altijd mogelijkheden.

Slim samenwerken in de hele keten

De warmtetransitie gaat voor ons om de vraag hoe we van traditioneel installeren komen naar een methode waarbij alle schakels heel slim samenwerken. Zorgen dat er een uitwisseling is, waarbij we leren van elkaars fouten en ook van de handige oplossingen die wij en anderen bedenken. We willen graag opdrachtgevers en partners versterken en dat zij op hun beurt ons versterken. En ondertussen blijft ieder voor zich doen waar hij goed in is. Dan doen we het echt samen. 

Harold Hafkamp
Commercieel directeur

Heeft u vragen of wilt u eens in gesprek?
Laat Harold contact met u opnemen.

Onze specialismen

We bieden een complete oplossing, clusteren onze kennis en ervaring. Samen maken we de energietransitie waar!