Ga naar hoofdinhoud

Verduurzaming

Geruisloos verduurzamen

Een installatie vervangen geeft altijd overlast voor degenen die in het pand werken of wonen. Deze overlast beperken we tot het minimum. Dankzij onze jarenlange ervaring met het renoveren en verbouwen van winkelpanden en winkelcentra weten we precies wat daarvoor nodig is. Wij zorgen voor goede (bewoners)communicatie en heldere afspraken. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Ook belangrijk: hoe korter de doorlooptijd, hoe beter. Door te ontwerpen in BIM en de data slim te gebruiken zorgen wij voor een korte montagetijd op locatie. 

Grote spelers

Grote spelers als supermarktketens, webwinkels met platforms en de logistiek staan onder toenemende verduurzamingsdruk. Een complexe uitdaging die zowel vastgoedgericht en logistiek van aard is. Een strategische benadering van het vaak ‘te grote vraagstuk’ is van belang waarbij de complexiteit wordt opgeknipt in haalbare, praktische doelen. 

Deze verduurzamingsopgave lukt alleen in samenwerking met betrokken partners. Kersten Techniek probeert deze partner te zijn en met ervaring een haalbaar stappenplan te creëren.

Harold Hafkamp
Commercieel directeur

Heeft u vragen of wilt u eens in gesprek?
Laat Harold contact met u opnemen.

Onze specialismen

We bieden een complete oplossing, clusteren onze kennis en ervaring. Samen maken we de energietransitie waar!