Ga naar hoofdinhoud

"Met de montageleider ging ik nog wel eens een bakkie doen"

Met het resultaat ben ik nu heel blij

Op de korte vleugel van de flat waren problemen met de gasleidingen en dat heeft ons over de streep getrokken om niet te vervangen maar meteen over te gaan op een andere manier van verwarmen. Ik heb meteen gezegd gaan jullie je gang maar ik vind het allemaal prima.

Ze zijn aan deze kant van de flat begonnen met een rijtje van vier  appartementen boven elkaar. Mijn woning was de eerste waardoor de installateurs hier ervaring konden opbouwen voor de rest van de flat. Dat hebben ze van te voren ook gezegd. Bij elkaar waren ze zo’n drie weken in de weer.

Ergens anders wonen had ik kunnen regelen maar ik wilde heel graag erbij blijven.

Het was wel een toestand, de buitendeur stond vaak open en soms waren er drie of vier mensen tegelijk over de vloer en inderdaad gebeurden er soms onverwachte dingen. Bijvoorbeeld toen de gaten in het plafond geboord werden voor de stijgleidingen. Per ongeluk viel daarbij een hoop gruis naar beneden en was er veel stof. Maar daarna ging het prima en ik hoorde later van andere bewoners dat de werkzaamheden hun enorm meegevallen zijn.

Het waren allemaal heel aardige jongens. Ik kon goed met ze opschieten en vond het gezellig ook. Een keer heb ik nog een appeltaartje voor ze gebakken en met de montageleider ging ik nog wel eens een bakkie halen. Met het resultaat ben ik nu heel blij. Verwarmen met een lage temperatuur geeft een fijne warmte. Ik heb hem op 20 graden staan en de warmte is echt verdeeld. Vroeger liep je naar een radiator en dan voelde je daar de warmte. Maar nu verspreidt de warmte zich over hele huis, het is heel regelmatig en echt plezierig.“

Contact

Geïnspireerd geraakt door dit verhaal? Neem dan contact op, wij vertellen graag meer.