Ga naar hoofdinhoud

Technisch beheer

Elke installatie is onze zorg

We beheren complexe installaties op werktuigbouwkundig en elektrotechnisch gebied voor klimaat, warmte, koeling, ventilatie, licht en voeding. We beheren zowel losse installaties als geïntegreerde systemen.  

Het hoogste niveau

Een uitstekend werkende installatie is waar onze lat ligt. Daarmee bedoelen we een installatie die alleen opvalt omdat hij geruisloos doet wat hij moet doen. En die zowel qua prestaties, energieverbruik en comfort hoog scoort. Wij vinden dat een uitdaging. Zoeken naar het optimum, de juiste balans, zodat alles nog net weer iets beter werkt.  

Maatwerk in beheer, service en onderhoud

Onze focus ligt op het oplossen van problemen voordat ze zich aandienen. Al zullen storingen zich altijd blijven voordoen, wij willen ze beperken tot het absolute minimum. Beheer, service en onderhoud draait altijd om maatwerk. Of dat nu voor een elektrische installatie is, een gasinstallatie of een WKO. Zo vraagt een complexe WKO-installatie (wettelijk) meer aandacht, omdat het hier gaat om bodemenergie. Een belangrijk aandachtspunt hierbij is ervoor te zorgen dat de warme en koude bronnen in balans blijven.  

Op zoek naar een technische innovator?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Beheer op afstand

Er komen steeds meer mogelijkheden voor goed beheer via monitoring. Soms is ook het verhelpen of voorkomen van storingen op afstand mogelijk. We meten continu en controleren op verschillende parameters. We analyseren processen, beoordelen de prestaties en onderhoudsconditie en signaleren technische onvolkomenheden. Bij periodieke inspecties op locatie lopen we vervolgens de werking van onderdelen na. Indien nodig vervangen we ze voordat ze problemen gaan geven.  

We willen locaties en projecten beheren op het hoogste niveau. Dit doen wij door te streven naar nul storingen. Dit kan alleen door actief te zijn in het project en storingen op te lossen voor ze zich voordoen. 

Meerdere installaties

Met goed beheer kunnen we meerdere installaties op een locatie efficiënt laten samenwerken en zo het rendement verhogen. We adviseren over aanpassingen en verbeteringen aan installaties en systemen en denken mee over wanneer renovaties nodig zijn. We werken op basis van meerjarenplanningen, zodat over een langere periode duidelijk is wat er aan onderhoud nodig is.