Ga naar hoofdinhoud

Projectleider

Anass Betti

“Ik vind het prettig om inbreng te hebben”

“Bij het project Nieuw Mertersem, een van de projecten waar ik projectleider was, liepen we tegen verschillende uitdagingen aan. De technische ruimte was een klein hok van ongeveer 40 m2. Het stond bovendien al helemaal volgebouwd. Op basis van de 3D-scan hebben we de ruimte die over was kunnen benutten door de pompen boven de andere componenten te plaatsen. Omdat we niet alles kwijt konden hebben we buiten de technische ruimte nog een hokje gemaakt voor het expansievat, een doorstroomfilter en enkele waterfilters.”

Samen discussiëren

“Ik werk al in de installatietechniek sinds mijn zestiende. Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt, vaak waren dat start-ups. Energietechniek staat nog in de kinderschoenen en je kan veel doen om dingen beter te krijgen. Dat zoeken daarnaar past goed bij mij en dat kan bij Kersten. Ik vind het prettig om inbreng te hebben. Er samen over discussiëren hoe je iets wilt doen en dat je dan samen tot een betere oplossing komt.”

Innovaties

“Kersten kijkt altijd naar innovaties, zoals het 3D-scannen en het in 3D engineeren. Op het moment dat je geen 3D-scan maakt kun je clashes tegenkomen bij de installatie, dus dat componenten of leidingen net niet goed passen. Die clashes halen wij er al in het tekenwerk uit. Deze werkwijze is typisch voor Kersten, er zijn niet veel bedrijven die dit ook zo doen. Het grootste voordeel is dat je tijdens de installatie met de jongens op de werkvloer niet nog van alles moet bedenken.”

Vakbekwamer worden

“Ik ben niet in dienst, maar werk voor mezelf. Alle projecten die ik bij Kersten doe gaan over verduurzaming en voor mij is dat de enige manier om hierin vakbekwamer te worden. Ik ben van het type dat uitdagingen niet uit de weg gaat. Dat doen ze bij Kersten ook niet, dus dat maakt onder meer dat ik het een heel leuk bedrijf vind.”

Contact

Geïnspireerd geraakt door dit verhaal? Neem dan contact op, wij vertellen graag meer.

Contact

Solliciteer hier direct!

 

 

Geef alsjeblieft de functie op waar je geïnteresseerd in bent.*

Ik ben het beste bereikbaar*