Ga naar hoofdinhoud

Servicetechnicus W

Kevin Bosman

“Ik krijg altijd de kans om me verder te ontwikkelen”

“In de techniek werken vind ik leuk en interessant. Ik ben niet echt van het bouwen en monteren, maar ik vind het uitdagend om storingen op te zoeken en uit te vinden wat er aan de hand is.” 

Doorgroeien

“In 2013 ben ik gaan werken bij Kersten. Van leerlingmonteur elektra ben ik inmiddels doorgegroeid naar servicetechnicus. In het eerste jaar dat ik bij Kersten werkte ben ik ook airco’s, cv-installaties en mechanische ventilaties gaan doen. Dat vond ik leuk, die afwisseling. En ik kon hiervoor verschillende opleidingen en trainingen gaan volgen en verder leren.”    

Blijven ontwikkelen

“Zo heb ik een mbo-opleiding servicetechnicus werktuigbouwkundige installaties gedaan. Ik leerde veel in de praktijk, maar soms ontbrak de theorie. En die kennis wilde ik voor mezelf wel hebben.” 

“Ik ben me nu aan het specialiseren in WKO-installaties. Daarvoor krijg ik ook weer een opleiding en word ik begeleid door een collega. Samen gaan we naar locaties en zo leer ik wat er moet gebeuren.” 

Voldoening

“Wat ik het leukste aan mijn werk vind: ik doe elke dag iets anders, ik ben elke dag op een andere plek. De ene keer bij een winkel, een groot congrescentrum of hotel, en dan weer bij een WKO-installatie. En bij Kersten krijg ik altijd de kans om me verder te ontwikkelen. Dat vind ik fijn.” 

 

Contact

Geïnspireerd geraakt door dit verhaal? Neem dan contact op, wij vertellen graag meer.

Contact

Solliciteer hier direct!

 

 

Geef alsjeblieft de functie op waar je geïnteresseerd in bent.*

Ik ben het beste bereikbaar*