Ga naar hoofdinhoud

Service Manager Beheer en Onderhoud

Hartger-Jan Kruimer

“Iedere dag is totaal anders"

"Hoe mijn dag eruitziet, wordt gek genoeg vaak door het weer bepaald. Warmte en koude klachten zijn gerelateerd aan de temperatuur buiten. Met het gehele team verwerken we jaarlijks twintigduizend werkorders per jaar. Doordat we in 18 verschillende vakgebieden werken is de variatie groot”

Onverwacht

"Na mijn studie HTS Autotechniek ben ik als service support gestart bij Kersten Retail. Iets wat ik niet van tevoren heb verwacht. De combinatie ontzorgen van klanten met technische kennis sprak mij erg aan.

Tien jaar later werk ik nog steeds bij Kersten en ben ik verantwoordelijk voor de hele serviceafdeling. Enorm blij dus dat ik toen de stap heb genomen."

Terug naar automotive

"Het leukste vind ik dat automotive, waarvoor ik natuurlijk ooit gestudeerd heb, weer terug is in mijn werk. We zijn nu bezig om voor streekvervoerders hun laadinfra te onderhouden en te zorgen dat de lijndiensten zonder problemen rijden. Momenteel hebben wij 500 snelladers in beheer.  Kersten beweegt met de markt mee wat ons werk supergaaf maakt”.

Amsterdam CS

"Op 1 april startte de samenwerking met streekvervoerders om hun laadinfra te beheren wat onderdeel is van de energietransitie. Heel leuk en heel ander werk dan we gewend zijn. Het hield in dat we vanaf nul een team moesten samenstellen om beheer mogelijk te maken. Alles van A tot Z. We leren nog steeds iedere dag. Het gehele team vindt het geweldig. Staan ze opeens op Schiphol of Amsterdam CS. Bijkomend voordeel?  Lekker buiten werken!”

Contact

Geïnspireerd geraakt door dit verhaal? Neem dan contact op, wij vertellen graag meer.

Contact

Solliciteer hier direct!

 

 

Geef alsjeblieft de functie op waar je geïnteresseerd in bent.*

Ik ben het beste bereikbaar*