Ga naar hoofdinhoud

Montageleider

Stijn Veulings

“Als we verder zijn dan gepland, geeft dat een goed gevoel”

“Ik was al een paar jaar bij Kersten aan het werk als elektromonteur toen ik aangaf dat ik ook wel eens mijn eigen winkels wilde bouwen. Ze gaven me die kans en zeiden: bewijs maar dat je het kunt. Ze lieten me met een ervaren collega samenwerken en zo leerde ik de dingen die ik moest weten. En nu ben ik alweer een paar jaar montageleider.”  

Leiding

“Ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk. Gemiddeld stuur ik op een project 5-20 monteurs aan. Daar zitten ook onderaannemers bij. Waar nodig werk ik ook zelf mee, maar dat lukt niet altijd. Zeker niet als ik een supermarkt aan het bouwen ben en er veel monteurs rondlopen. Dan ben ik druk met dingen uitleggen, zorgen dat iedereen lekker door kan en het bij elkaar zoeken van spullen.” 

Klantcontact

“Klanten zijn vaak trots als ze zien wat we aan het doen zijn. Dat zie je aan ze als ze komen kijken en soms zeggen ze het ook. Of we krijgen broodjes met beleg van ze of ander eten. Iets grappigs wat mij is overkomen was bij een Jumbo. De filiaalmanager wilde uiteindelijk nog wat veranderd hebben en ik deed dat voor hem. Hij was daar zo blij mee dat hij mij uitriep tot Jumbo-werknemer van de maand januari. Ik vond dat wel geniaal!” 

Sfeer met hoge productiviteit

“Ik probeer altijd een goede sfeer te maken. Zorgen dat iedereen het fijn heeft met elkaar. Daardoor is de productiviteit vaak hoog. En als we de eerste week een doel stellen en we zijn die eerste week verder dan gepland, dan geeft dat een goed gevoel. De projectleiding waardeert dat ook. Ze zeggen dan tegen ons dat het supergoed gaat, dat ze dik tevreden zijn en dat we goed werk leveren.” 

Contact

Geïnspireerd geraakt door dit verhaal? Neem dan contact op, wij vertellen graag meer.

Contact

Solliciteer hier direct!

 

 

Geef alsjeblieft de functie op waar je geïnteresseerd in bent.*

Ik ben het beste bereikbaar*